Schilderwerk, particulier en zakelijk

Er word hard gewerkt aan onze nieuwe website!

Particulier

Uw woning

Als Onderhoud NL Schildersbedrijf weten wij als geen ander dat de aankoop en/of verbouwing van uw woning iets is waar u trots op bent en dat wilt u graag laten zien. Het schilderwerk speelt hierin een grote rol en daar ben u zich gelukkig bewust van.
Binnenschilderwerk

Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel naar uw wensen is ingericht, waarbij kleur en materiaalkeuze van groot belang zijn. Deze keuze hoeft u niet alleen te maken, wij adviseren u graag over de laatste materialen en kleuren trends, in onze showroom of bij u op locatie.

Buitenschilderwerk

Niet minder belangrijk is de buitenzijde van uw woning. Goed onderhouden buitengevels geven gegarandeerd een meerwaarde aan uw kostbare bezit. Wist u dat, het houtwerk aan de binnenzijde van de buitengevels ook goed geconserveerd moet zijn om garantie op het buitenschilder werk te kunnen geven.
In een persoonlijk gesprek kunt u altijd uw wensen met ons bespreken.


Zakelijk

Binnenschilderwerk

Uw bedrijfspand,kantoor of (vastgoed) project op een professionele wijze binnen laten schilderen? Hans Graven Schilderwerken kan dit geheel voor u verzorgen. U kunt uw kantoor er bijvoorbeeld representatief uit laten zien of het reguliere onderhoud door ons laten verzorgen. Of het nu om een groot- of kleinschalig project gaat, kwaliteit staat bij Hans Graven Groep voorop.

Buitenschilderwerk

Uw bedrijfspand, kantoor of (vastgoed) project op een professionele wijze aan de buitenzijde laten beschermen tegen alle weer en milieu invloeden? Het is het namelijk waard om uw bedrijf er representatief uit te laten zien, bovendien betekent het waarde behoud in de toekomst.
Hans Graven Schilderwerken heeft zich inmiddels gespecialiseerd in deze werkzaamheden. Of het nu om een groot- of kleinschalig project gaat, kwaliteit staat voorop. Wij hebben al heel wat projecten behandeld, zoals u wellicht al heeft gezien op één van de foto's.
Kijk gerust even rond op onze site of neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunt u altijd uw wensen met ons bespreken. Op basis hiervan maken wij graag een vrijblijvende offerte.

Hart voor ons milieu

Hans Graven Groep denkt ook aan uw gezondheid! Binnenshuis gebruiken wij alleen oplosmiddelarme verf. Op waterbasis dus, en water is zuiver en gezond, dat weet u natuurlijk net zo goed als uw Schilder!
Maar ook voor het buitenschilderwerk zal uw Schilder altijd kiezen voor de meest milieuvriendelijke weg.
We moeten samen natuurlijk nog wel een tijd kunnen genieten van onze mooie natuur, dat vindt u toch ook!